Партизанами по російських агресорах: Україна і Естонія планують співробітництво у сфері тероборони

Сторони обговорили актуальні напрями співпраці між оборонними відомствами обох країн та окреслили подальші кроки співпраці.

26 листопада, в рамках візиту Міністра оборони України до Естонської Республіки, у Таллінні відбулася зустріч Андрія Загороднюка з Міністром оборони Естонії Юрі Луйком. За результатами зустрічі, сторони підписали Декларацію про наміри щодо співпробітництва у сфері територіальної оборони, передають Патріоти України.

«Сторони обговорили актуальні напрями співпраці між оборонними відомствами обох країн та окреслили подальші кроки співпраці. За результатами зустрічі було підписано Декларацію про наміри щодо співробітництва у сфері територіальної оборони», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що предметом документу визначено співпрацю у напрямку розробки концепції територіальної оборони України та практичної імплементації пілотного проєкту в цій сфері у визначених територіально-адміністративних одиницях (областях) України.

«Розробку проєкту концепції територіальної оборони України планується здійснити з урахуванням досвіду утворення та функціонування Естонської Спілки Оборони і добровольчої національної оборонної організації Естонської Республіки», - додали в прес-службі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...