Пару італійських шахраїв, які видавали себе за голлівудську зірку, затримали в Таїланді (фото)

Вони втекли з рідної країни, аби уникнути арешту.

У Таїланді заарештували двох італійців за звинуваченням у спробі видати себе за американського актора Джорджа Клуні. Робили вони це, аби просувати власний модний бізнес в інтернеті як бізнес знаменитості, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

Джордж Клуні

Пару змогли заарештувати після після кількох років переховувань. Як зазначається, 58-річний Франческо Галделлі та 45-річна Ванйа Гоффі перебували в розшуку Інтерполу від 2013 року.

Голлівудська зірка подав на них до суду, 2010-го на суді в Італії заявив, що вони незаконно використовували його ім'я. Втім, пара втекла з рідної країни, аби уникнути арешту. Після цього їх навіть називали італійськими Бонні та Клайдом.
Чоловіка і жінку вдалося заарештувати в суботу, 15 червня, під час спільної операції тайських і італійських правоохоронців на околицях тайського курортного міста Паттайя.

"Під час допиту Франческо зізнався, що видавав себе за Джорджа Клуні й відкрив власний бізнес із пошиття одягу, аби обманом отримувати від людей гроші", - повідомляє агентство AFP з посиланням на тайську поліцію.

Парі висунуть звинувачення за перевищення терміну перебування у країні, а потім розпочнуть процедуру екстрадиції до Італії.

У Таїланді пара жила від 2014 року. 2018-го Галделлі вже заарештували. Тоді йому вдалося втекти під час суду. Як пишуть італійські ЗМІ, злочинці заробляли на життя в Таїланді, продаючи фальшиві годинники Rolex онлайн. При цьому інколи, замість підробних годинників, вони відправляли свої замовникам упаковки солі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...