"Пару пострілів у голову - і всі протверезіють!": МВС Білорусі опублікувало ролик із закликами до вбивства протестувальників

Підтримуючі опозицію ЗМІ стверджують, що ролик МВС - фейк.

Міністерство внутрішніх справ Білорусі оприлюднило дзвінки жителів Мінська на лінію 102 зі скаргами на протестувальників проти підсумків виборів президента і Олександра Лукашенка. За словами пресслужби відомства, тільки за останню добу в столичну міліцію звернулися кілька сотень людей. Аудіозапис і коментар до неї опубліковані на сайті МВС, передають Патріоти України.

Більшість скарг пов'язані з тим, що учасники протесту перешкоджають руху транспорту і перехожих. Так, перший же чоловік на плівці, 42-річний мінчанин, нарікає, що добирається додому з роботи півтори години, хоча раніше це займало 15 хвилин. В серцях він навіть закликав стріляти в демонстрантів бойовими патронами. "Ось нехай наш шановний міністр внутрішніх справ, там, я не знаю, там, президент послухає і використовує гумові кулі проти цих протестуючих, світло-шумові гранати. Нехай використовує бойові патрони ... ну 7,62 Калашников адже ніхто ж не відміняв! пару пострілів в голову - і все, всі протверезіють!" - сказав чоловік.

"Прості законослухняні люди: робітники, пенсіонери, багатодітні батьки, водії громадського транспорту і таксі - благають прибрати з вулиць галасливих і агресивних протестувальників, які своїми витівками не дають нормально жити. Вчора одному з водіїв, який поспішав додому і їхав на зелене світло світлофора, люди з незареєстрованими прапорами розбили бічне скло в автомобілі тільки за те, що не пропустив їх на проїжджу частину..." - зазначили в МВС.

У міліції додали, що через протестувальників зривається робота комунальних та екстрених служб міста, міліцейські патрулі оперативно не можуть виїхати до місць злочинів. "Мабуть, комусь все одно, що провокації породжують великі проблеми для звичайних громадян. Залишається тільки вибачитися за співвітчизників з "активною громадянською позицією" і закликати їх до розуму", - сказали у відомстві.

Тим часом підтримуючіц опозицію ЗМІ стверджують, що всі дзвінки сфальсифіковані, і взагалі ролик МВС - фейк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...