Такі пасіки вже кілька років працюють в Канаді та Польщі. Також на черзі США, Ізраїль, а також інші країни Європи.Щорічно до команди розробників приєднуються нові інженери, вчені, бджолярі з різних країн світу. Але технологія була запатентована саме в Україні.
"Пасіки майбутнього" дозволять створити в країні абсолютно новий ринок - ринок запилення, ефект від якого оцінюється за різними джерелами від 2 до 4 млрд доларів щорічно", - розповідає автор ідеї проекту Ігор Курдін.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...