Пасинки недоімперії Ху*ла: З'явилася реакція "Л/ДНР" на відмову Росії приєднувати Донбас

Терористи не можуть приховати розчарування.

Ціла серія заяв вищого керівництва Росії про відмову брати "Л/ДНР" до складу РФ викликала важке розчарування керівництва і населення так званих "республік". Протягом одного тижня бойовикам ОРДЛО дали зрозуміти, що в найближчій перспективи Москва навіть не розглядає можливість інтеграції окупованої частини Донбасу. В "Л/ДНР" заявляють, що кожне подібне висловлювання з Москви для керівництва "республік" - біль. Про це пише телеграм-канал "Донбаський Кейс", передають Патріоти України.

"В останні кілька днів ми спостерігаємо явище, яке вже з упевненістю можна назвати, як би це не було боляче, зливом "Л/ДНР". Посудіть самі: за три дні кілька авторитетних джерел з Кремля недвозначно дали зрозуміти, що мова про приєднання "Л/ДНР" до РФ, незважаючи на масове оформлення жителями паспортів, не йде. По суті, вищі ешелони влади висловлюються, прозоро натякаючи на подальшу долю регіону без допомоги Росії. Вчора заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв підтримав тренд. Крім того, що він запропонував Україні змиритися з "возз'єднанням Криму і РФ", торкнувся Медведєв і питання Донбасу. "Українці повинні змиритися з тими реаліями, які існують, і зайнятися врегулюванням внутрішньої кризи на південному сході своєї країни", - заявив він. Не потрібно бути Нострадамусом або стріляним політичним експертом для того, щоб зрозуміти натяк Медведєва на те, що невизнані "республіки" - "частина України", а війна на Донбасі - якийсь внутрішній конфлікт, відповідальність за який РФ не візьме на себе, так само як і відповідальність за долі людей, які сподівалися на возз'єднання з Росією. Поки що кожне подібне висловлювання з Москви - біль. Але, схоже, біль стане фантомним і всім жителям "Л/ДНР" доведеться змиритися з тим, що зараз Росія не готова. Не готова ні визнати, ні, тим більше, приєднати "республіки" до території Федерації", - зазначено в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...