Патріотичний злочин у гібридному стилі: Троє українців за дві доби пограбували 23 банкомати російського "Сбербанку", - ЗМІ

Двох підозрюваних вже затримали, третьому вдалося втекти.

У Боснії і Герцоговині троє громадян України за 53 години пограбували 23 банкомати російського Сбербанку, і викрали понад 37 млн у гривневому еквіваленті, передають Патріоти України з посиланням на видання Zurnal.

Підозрювані викрадали гроші з банкоматів цілої низки населених пунктів: у Брчко, Ораші, Тузлі, Лукаваці, Кладані, Вогоші, Сараєво, Киселяку, Крешево, Хаджичі, Іліжі, Мостарі, Читлуці, Зеніці, Какані іта Біхачі.

Названі і імена підозрюваних українців: це Олександр Зайцев, Дмитро Бойко і Ярослав Титаренко. Вони офіційно в'їхали в Боснію і Герцеговину з Сербії через прикордонний перехід у Зворнику ще 31 січня. Бойка і Зайцева заарештували. Титаренку ж, за даними поліції, вдалося втекти до Угорщини.

Заарештовані українці не співпрацюють з поліцією і не розкривають подробиць і причин своїх дій.

Відзначається, що всі пограбовані банкомати належать фірмі Payten. Її обладнанням користуються і інші банки в Боснії, але українські громадяни грабували лише російський Сбербанк.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...