"Педерастична мавпа", - російський журналіст про топового кремлівського пропаганд*на (відео)

Уткін пояснив зміст свого твіту про телепропагандиста Володимира Соловйова.

Василь Уткін

Журналіст, футбольний коментатор і артист Василь Уткін заявив, що називає "педерастичною мавпою" не тільки телевізійного пропагандиста Володимира Соловйова, але у випадку з ним йому вдалося передати на письмі потрібну інтонацію. Про це Уткін сказав в ефірі авторської програми головної редакторки інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, передають Патріоти України.

"Що стосується педерастичної мавпи... А вам сподобалося слово, так? У багатьох людей є приповідки, якими вони користуються по багато разів на день. Залежно від тональності це може бути наміром зачепити або викликати інтерес, але також і похвально. У цьому випадку це один із моїх спеціальних висловів, про що добре знають люди, із якими я близько спілкуюся. Хтось із них міг навіть приревнувати, я думаю. Річ, звісно, у тоні", – сказав коментатор.

"Якщо я можу у твіті передати інтонацію, отже, я не втратив навичок поводження з російською мовою", – додав він.

Уткін також пояснив, що йому однаково, де живе Соловйов – у РФ чи в Італії. У своєму скандальному твіті коментатор назвав Соловйова особою, яка "втекла від російських негараздів в Італію, а італійську біду пересиджує в Росії".

"У людини є свобода переміщення. Прислів'я "Де народився – там і згодився" гарне для святкового столу, приблизно після 15-ої чарки, коли більше вже нема за що випити. Але це не життєве правило. Тому мені однаково, де він живе", – заявив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...