Педофіл на Одещині намагався викрасти дітей прямо серед білого дня (відео)

Чоловік затягнув дитину в машину, проте не заблокував двері, тому вона змогла вистрибнути з машини і втекти.

У селі на Одещині педофіл два рази за один день намагався викрасти неповнолітніх дівчаток, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

7-річну дівчинку Яну чоловік спробував вкрасти в декількох метрах від її власного будинку. Він під’їхав на машині, почав говорити з дівчинкою, заманюючи її до себе іграшками. Як він сам пізніше зізнався, іграшки він приготував навмисно. Чоловік затягнув дитину в машину, проте не заблокував двері, тому вона змогла вистрибнути з машини і втекти. Її мама досі не розуміє, як таке могло статися.

“Звичайно, чоловік відразу сів у машину, спробував його знайти, тому що, ви самі розумієте, село маленьке, але так його і не знайшов. Ми одразу зв’язалися з поліцією. Поліція дуже швидко приїхала. І відразу його там через кілька годин і взяли”, — сказала вона.

У поліції зазначили, що аналогічне повідомлення в той же день надійшло і від мешканки сусіднього села — там він спробував викрасти дівчинку восьми років. Перед другою спробою він змінив колір машини. Зараз правоохоронці намагаються довести, що це був один і той самий чоловік.

Поліцейські спрацювали оперативно і в той самий день спіймали педофіла. Ним виявився чоловік 40 років, який одружений і офіційно ніде не працює. У його телефоні також знайшли порнографічні матеріали із зображенням оголених дівчаток.

Хворий він педофілією чи ні — має сказати експертиза.

Наразі чоловік знаходиться під домашнім арештом, хоч і підозрюється у вчиненні злочину середньої тяжкості. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за статтею 146 КК України – умисне позбавлення волі або викрадення людини, а от жодної розпусної дії за законом він не скоїв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...