Передноворічні "апетити": Навчальний заклад опублікував тендер на суму в 14 бюджетів України (фотофакт)

Переможець запропонував ціну в 10 мільярдів разів меншу. Щоправда, виконати зобов'язання не зміг, оскільки договір розірвали.

змішувач SOLONE для кухні

Найдорожчим тендером торік в Україні стало оголошення про закупівлю 15 комплектів змішувачів для ванної та кухні. Відповідне оголошення опублікувано на Prozorro, передають Патріоти України.

Замовник, державний навчальний заклад "Осипенківський професійний аграрний ліцей", встановив предмет закупівлі - змішувач HKS-101 для умивальника пластиковий, змішувач SOLONE для кухні 4F-B04, кран кульовий Solomon 1/2, фітинги PPR 2018, муфта з накидною гайкою.Заклад оголосив очікувану вартість закупівлі - 15 трлн 241 млрд 10 млн 140 тис. 412 грн і 20 коп. Для порівняння, дохідна частина бюджету України на 2021 рік складає 1 трл 92 млрд 83 млн 254 тис. 300 грн - майже в 14 разів менше.

На цьому тендері були розкриті пропозиції та навіть оголошений переможець, він же - єдиний учасник ФОП Кравченко Сергій Олександрович. Він запропонував ціну в 10 млрд разів меншу - 1524,10 грн. За договором, поставку мав здійснити до 31 грудня 2020 року.

Щоправда, виконати зобов'язання не зміг, оскільки договір розірвали. Причина, вказана у звіті щодо виконання договору про закупівлю - "некоректна інформація про закупівлю".

Чому відповідальна особа - заступниця директора з навчально-виховної роботи Ірина Соловей не побачила помилку на етапі публікування договору, дізнатися не вдалося. Вказаний в оголошенні номер не відповідає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...