"Переглянув серіали, навів порядок у голові...": DZIDZIO розповів, як перехворів на коронавірус

Артист переніс хворобу в легкій формі.

Популярний співак Михайло Хома, відомий під псевдонімом DZIDZIO, перехворів на коронавірус і розповів, який перебіг мала його хвороба. Також він зізнався, що робив під час самоізоляції. Про це артист повідомив в етері телеканалу "Україна", передають Патріоти України.

DZIDZIO розповів, що не хотів про це говорити на публіку. Кілька тижнів його не було в соцмережі Instagram – саме в цей період він не афішував про вірус.

За словами знаменитості, він переніс хворобу в легкій формі, але водночас не відчував запахи. А час самоізоляції DZIDZIO провів на свою втіху.

"Переглянув серіали, серій 70 на Netflix. Навів порядок у голові, щодо планування творчості на п'ять років уперед. А ще добре відпочив. Усе шикарно, максимум – не відчував запахів, але в цьому теж свої плюси – я не перебирав їжею", – зазначив артист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...