"Перейшов на правильне харчування": Популярний актор схуд на 100 кілограмів (фотофакт)

Таким чином актор зробив собі подарунок на 50-річний ювілей.

Російський актор, зірка багатьох серіалів Олександр Семчев схуд на 100 кілограмів, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Семчев, який важив 200 кг, страждав від цукрового діабету, задишки і підвищеного артеріального тиску. Звичайно, йому давали ролі добродушних товстунів, але лікарі попередили актора - він так довго не проживе.

Семчев перейшов на правильне харчування і незабаром зумів скинути 40 кг, але не зупинився і схуд ще на 60 кг. Друзі актора навіть придумали йому прізвисько: «ПівСаші».

Ходили плітки, що Семчев переніс операцію зі зменшення шлунку, але сам він це заперечує. «Зменшуйте порції, пийте воду для посилення метаболізму і чергуйте курячу грудку з індичкою і рибою. Ну, звичайно, справа не тільки в курячій грудці, є ще й сирі овочі. Змішуйте в рівних пропорціях і побачите ефект», - радить актор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...