"Перейшов на важкі наркотики чи це просто наступна фаза оскотинювання?" - Шендерович про Соловйова

Суперечка російського пропагандиста Володимира Соловйова і спортивного коментатора Василя Уткіна набирає обертів...

Російський письменник-сатирик і публіцист Віктор Шендерович розкритикував пропагандиста Володимира Соловйова, який влаштував публічну суперечку з російським спортивним коментатором Василем Уткіним, передають Патріоти України.

24 квітня Соловйов оприлюднив у своєму YouTube-каналі звернення до Уткіна з погрозами. "Ти, Васю, мерзотник. Коли ти наступного разу подумаєш, щоб мене на щось викликати, знай: коли мене побачиш, тобі жодні дзвінки не знадобляться. Тому ти, Васю, ввімкни голову. Голову. А то знаєш, ось ця рука може голову... Просто зверху по кумполу вріжу. Ти, кажуть, високого зросту. Нічого, я підстибну, я дістану. Або першим ударом тебе загну. Гляди в мене і будь пильний, озирайся по боках. Це тобі, Васю, не язиком чесати, це тобі за слова відповідати. Або вибачення попросити. Це вже вибирай сам", – заявив Соловйов.

Шендерович припустив, що поведінка пропагандиста є результатом "тривалого оскотинювання". "А Соловйов перейшов на важкі наркотики чи це просто наступна фаза оскотинювання? Питання не риторичне – мені цікава думка фахівців щодо першої версії. Давним-давно на радіостанції "Серебряный дождь" він хвилин п'ять сичав щось в ефірі про мене... Саме сичав – було чути, що з людиною щось сильно не так. Але ось це свіже про Уткіна – це або інша доза, або інший препарат, або (зовсім не відкидаю) просто результат тривалого безкарного оскотинювання. Тому що, як зірко зауважив доктор Фройд, порядок дій саме такий: не з'їхав з глузду і зняв прилюдно штани, а зняв штани і вже потім з'їхав з глузду від безкарності", – написав Шендерович на своїй сторінці у Facebook.

Уткін і Соловйов влаштували суперечку в мережі після того, як спортивний коментатор розкритикував дії уряду Росії під час епідемії коронавірусу. В ефірі програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" Уткін висловив обурення необхідністю під час карантину залишатися вдома за свій кошт і продовжувати сплачувати платежі за комунальні послуги. Соловйов у відповідь назвав Уткіна "психічно хворою людиною", яка "дискредитує російську державу". Після цього вони кілька разів обмінювалися образами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...