Перекрив кілька смуг руху: Поліція зловила водія Uber, який нахабно порушив ПДР (відео)

Тепер порушник має сплатити штраф у розмірі ... 680 гривень.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розповів, що поліція зловила водія Uber, який нахабно порушував правила дорожнього руху, і анонсував підвищення штрафів. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

“Декілька днів тому в соціальних мережах було розповсюджене відео, на якому якийсь божевільний водій таксі, порушуючи всі правила дорожного руху, створюючи безліч аварійних ситуацій, переїзжав розв’язку на мосту Патона. Патрульні знайшли сьогодні цього негідника і вручили йому протокол за створення аварійної ситуації на дорозі”, – написав він.

За словами Геращенко, цей штраф становить 680 гривень, що він сам вважає смішним і сподівається незабаром його збільшити. Також заступник голови МВС вважає, що порушника варто позбавити водійських прав як мінімум на один рік.

“Поліція свою справу зробила – знайшла порушника. Тепер справа за справедливим вироком суду. Будемо сопостерігати за цим і інформувати суспільство”, – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...