Переламана шия і понівечене обличчя: У Херсоні велосипедист налетів на 87-річну бабусю (відео)

Винуватець аварії заперечує свою провину і стверджує, що ДТП сталася через погані дороги.

Велосипедист на повній швидкості врізався в 87-річну бабусю у Херсоні. Жінка отримала важкі травми і готується до складної операції. Винуватець аварії каже, що всьому виною вибоїни на дорозі. Але очевидці стверджують зворотнє - ровер мчав швидше автомобіля, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

У літньої жінки зламана шия, складна травма хребта і понівечене обличчя. Через це постраждала Валентина Тимофіївна попросила журналістів його не показувати.

Бабуся завжди була бадьорою і рухливою, однак тепер вона прикута до ліжка. Жінка розповідає, що в цей день поверталася з церкви додому. Потім почула гуркіт, відчула удар, далі - темрява.

Валентина Тимофіївна з онукою

Попереду у 87-річної жінки складна операція. Лікарі бояться робити які-небудь прогнози, враховуючи її вік. "Переломи черепа, лицьового черепа, переломи хребта", - каже нейрохірург Олег Селедець.

Водій ровера мчав на повній швидкості з гірки вниз. Чоловік також отримав травми - він в тій же лікарні із забоями голови та спини. Винуватець стверджує, що в'їхав в жінку через вибоїну на дорозі, в якій він пошкодив колесо. Після чого транспортний засіб став неконтрольованим.

За деякими даними, велосипедист був п'яним. Але чоловік цю інформацію спростовує.

Після операції на жінку чекає тривала реабілітація. Вартість лікування складе близько 60 тисяч гривень. Винуватець події ніякої матеріальної допомоги постраждалій поки не пропонував.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...