"Перелом носа і струс мозку": З'явилися нові подробиці нападу скандального нардепа на ветерана АТО

Скандал з нападом депутата Іллі Киви на ветерана АТО в ресторані столиці отримав продовження.

Колишній депутат і журналіст Сергій Лещенко у своєму Телеграм-каналі розповів про те, що, за попередньою інформацією, у потерпілого від нападу Киви перелом носа і струс мозку, передають Патріоти України.

При цьому Генпрокурор Руслан Рябошапка передав справу проти депутата Іллі Киви з Національної поліції в Державне бюро розслідувань, оскільки хоче уникнути конфлікту інтересів.

Лещенко відзначив зв'язок між главою МВС Арсеном Аваковим і Кивою. "Як відомо, Кива входить до близького оточення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Міністр нагороджував Киву пістолетом і призначав головою департаменту по боротьбі з наркотрафіком. Також Кива брав участь в кампанії проти глави НАБУ Артема Ситника через розслідування справи по рюкзаках Авакова", - зазначив Лещенко.

Тому, щоб уникнути конфлікту інтересів, Офіс Генпрокурора об'єднав два провадження (відкрите поліцією за заявою Киви і відкрите Рябошапкою щодо Киви) і доручили його розслідувати ДБР.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...