"Перемагати і звільняти українську землю - ми можемо і зобов'язані": Ярош зворушив українців і звернувся до президента

Позафракційний народний депутат України, командувач Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош зворушив користувачів мережі постом, в якому розповів про свій сон.

Дмитро Ярош

У Facebook нардеп написав, як йому снилися бої на передовій без важких втрат, робота в Криму з морськими піхотинцями, де Україна завжди перемагала. Однак Ярош з жалем підкреслив, що це був всього лише сон, передають Патріоти України.

"В одну річку увійти двічі не можна", але знову перемагати і звільняти українську землю ми можемо і зобов'язані. Хоча переважна більшість нашого суспільства цього зовсім не хоче. Тому вважають, що втомилися", — зазначив депутат.

"Але ми, воїни, ніколи не йшли з масою, ми завжди йшли своїм шляхом. Тому, геть відчай і безнадію! Ніякі вороги, манкурти і свинопаси не зупинять наш, український, переможний шлях. Тому що, з нами Бог! Тоді хто ж проти нас?! Перемога буде за нами! Ви ж "за", пан Володимир Зеленський?" — звернувся до президента України Дмитро Ярош та розмістив чуттєве відео про війну.

Користувачі мережі були зворушені даним постом.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...