"Перемога - це коли російський президент приїде в Україну і схилить голову перед монументом героям АТО", - Кулеба

Ознаками перемоги України над російською агресією стали б деокупація Донбасу і Криму, а також визнання президентом РФ, що загиблі на Донбасі українці – герої, вважає віцепрем'єр-міністр України.

Віцепрем'єр-міністр України Дмитро Кулеба назвав три ознаки, які будуть свідчити про перемогу України в боротьбі з російською агресією, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"Перемога складається для мене із трьох елементів. Перший елемент – це деокупація і реінтеграція Донбасу на правах децентралізованої частини України... Другий крок перемоги – це, безумовно, деокупація і повернення Криму. Ми ніколи не повинні забувати про те, що російська агресія почалася не з Донбасу, вона почалася з Криму", – сказав він.

За словами віцепрем'єра, хто відмовиться від ідеї повернення Криму – "вчинить справжню державну зраду".

"І третій елемент перемоги – це коли (колись, я переконаний, цей момент настане) російський президент якийсь приїде до України і схилить голову перед монументом героям АТО чи ООС, як вона зараз називається. Це тоді вже відкриватимемо шлях від офіційного миру до реального примирення між народами України й Росії", – вважає Кулеба.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...