"Перемога у Другій світовій війні виправдовує існування російської влади в нинішньому вигляді", - американський дипломат

Президент РФ Володимир Путін дуже хоче, щоб президент США Дональд Трамп прибув до Москви на заходи, які відбудуться 9 травня на спомин про Другу світову війну, вважає експосол США в Україні Джон Гербст.

Джон Гербст

Керівництво Росії використовує перемогу у Другій світовій війні для виправдання свого існування. Таку думку висловив колишній посол США в Україні Джон Гербст, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

Його запитали, кого, на його думку, вдасться запросити президенту РФ Володимирові Путіну до Москви на святкування 9 Травня. "Російське керівництво, як і їхні радянські попередники, спирається на перемогу у Другій світовій війні, бо тільки вона хоч якось виправдовує їхнє існування у нинішньому вигляді. Вважаю, що деякі лідери все-таки приїдуть", – сказав Гербст.

За його словами, "Путін дуже хоче бачити там" президента США Дональда Трампа. "І, якщо раптом Трамп наважиться на це, дуже важливо, щоб такий візит супроводжувався його тривалими візитами і в інші столиці — Київ, Варшаву або столиці країн Балтії, щоб показати: перемога над нацизмом — не одноосібна власність Росії, хоча вона намагається демонструвати її саме так", – заявив американський дипломат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...