"Перемогла українка": На Росії розганяють новий скандал навколо зіркових бабусь

Примадонна російської естради Алла Пугачова цього року не виступатиме в ефірі "Блакитного вогника" в РФ, а її почесне місце займе українська співачка Софія Ротару.

Журналіст Віталій Корюков у своєму блозі розповів, що між артистками ще з радянських часів тривало протистояння, в якому цього разу перемогла українка, передають Патріоти України.

"Інтрига останніх днів – це зйомка української співачки в телепередачі "Блакитний вогник", на якій Ротару виконала дві свої нові пісні. У свою чергу, за словами директора примадонни Олени Чупракової, Алла Борисівна відмовилася брати участь в зйомках", – написав журналіст.

За його словами, відсутність примадонни на новорічному заході багато хто пов'язує зі скандалом дворічної давності, коли на адресу гендиректора "Першого каналу" Костянтина Ернста надійшла петиція про те, що "Блакитний вогник" стало неможливо дивитися.

"Про багаторічне протистояння Алли Борисівни із Софією Михайлівною дійсно ходили і ходять легенди. Пригадується давній телевізійний ефір, коли обидві співачки, яких публіка протягом десятків років вважала конкурентками на сцені, обнялися й поцілувалися на знак миру. Хоча, напевно, цей дипломатичний пасаж навряд чи про щось говорить – скоріше за все, це був лише яскравий жест "на публіку", – згадав Корюков.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...