"Переобладнали джип у тачанку з крупнокаліберним кулеметом": Нардеп розповів деякі подробиці затримання озброєних людей на Київщині (фото, відео)

Поліція перевіряє інформація про те, чому ця група, озброєна крупнокаліберним кулеметом, була саме в безпосередній близькості до котеджного селища, в якому проживає один із кандидатів у Президенти.

Народний депутат України Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook оприлюднив деякі подробиці затримання групи осіб, яких затримали зі зброєю під Києвом, передають Патріоти України.

Геращенко зазначив: "Сьогодні поліція в безпосередній близькості від будинку одного з кандидатів у Президенти України була затримана група осіб, які готують убивство з мотивів помсти.

Ця група переобладнала джип Тойота "Прадо" під своєрідну "тачанку", встановивши замість задніх сидінь крупнокаліберний кулемет ДШК, забійна дальність якого становить понад 3 кілометри.

Карний розшук і спецпідрозділ поліції КОРД провели на відмінно спецоперацію із застосуванням табельної зброї, затримали небезпечних бандитів і зберегли життя людей.

Поліція перевіряє інформація про те, чому ця група, озброєна крупнокаліберним кулеметом, була саме в безпосередній близькості до котеджного селища, в якому проживає один із кандидатів у Президенти.

На карті позначено місце, в якому була затримана група бандитів - кулеметників.

Дякую всім співробітникам поліції, які брали участь в операції, за хорошу роботу!"


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...