Пересувається на милицях, але не впізнати її неможливо: Як зараз живе зірка радянського кіно (відео)

У 60-ті роки минулого століття Фатєєву називали найкрасивішою і популярною дівчиною СРСР.

Головна красуня радянського кіно, уродженка Харкова Наталія Фатєєва в грудні відзначила своє 86-річчя, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Актриса зараз живе в елітній квартирі в Москві, але переміщатися може тільки на милицях. Фатєєва багато років страждала від артрозу і навіть перенесла операцію із заміни суглобів, але хвороба знову дала про себе знати. Про це розповіли автори передачі «Ти не повіриш!» на одному з російських телеканалів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...