Пересвяткували..: 7 областей не подали інформацію про тестування українців на коронавірус

Міністр дав відповідне доручення головному санітарному лікарю Віктору Ляшко, який з’ясовує причини цієї ситуації.

Максим Степанов

Ряд областей не передали в Міністерство охорони здоров’я України жодної інформації про тестування українців на коронавірус. Про це під час брифінгу заявив глава відомства Максим Степанов, передають Патріоти України.

“Звертаю увагу, що за попередню добу проведено 1988 дослідження методом ПЛР. Таке низьке число тестів пов’язано з тим, що, по-перше, кількість людей, які звернулися з відповідною симптоматикою і яким необхідно було проводити ПЛР на Великдень знизилася. З іншого боку, сім областей не подали жодної інформації щодо тестування українців на коронавірус – це Вінницька, Луганська, Чернівецька, Чернігівська, Сумська, Херсонська та Хмельницька області. Це неприпустимі речі”, – сказав він.

Міністр додав, що вже дав відповідне доручення головному санітарному лікарю Віктору Ляшко, який з’ясовує причини цієї ситуації. Після перевірки будуть прийматися відповідні рішення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...