Перетворила шпіца на кенгуру: Господиня сама постригла собаку на карантині (фото)

Чарівний померанський шпіц перетворився в незрозуміле звірятко.

В австралійському місті Сідней засновниця ювелірної компанії Atelier Romy Герміона Андервуд, перебуваючи на карантині, вирішила сама постригти свою собаку. І опублікувала результат в соцмережі Instagram, передають Патріоти України.

Чарівний померанський шпіц на прізвисько Меш зусиллями Герміони перетворився в незрозуміле звірятко. У коментарях його порівнювали з міні-альпаки, з кенгуру, з пасхальним кроликом. І висловлювали своє співчуття жертві перукарського мистецтва Герміони. «Половина Меша відсутня», «О, ні! Перед моїми очима розгортається фільм жахів», «Бідолаха!», «Це викликало у мене тривалий істеричний сміх» - писали вони.Як повідомляють ЗМІ, Андервуд спеціально купила нові ножиці для стрижки - але леза виявилися занадто широкими.

Втім, сам Меш не заперечує проти свого нового іміджу. А господиня каже, що ніяк не дочекається, коли ж нарешті будуть доступні професійні перукарі. А поки гуляє з Мешем самими відокремленими вулицями - поки його краса не повернеться назад.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...