"Перевірити якість": Президент продовжив своє парі з мером Дніпра

12 липня Філатов уклав парі з президентом України Володимиром Зеленським щодо завершення ремонту Центрального мосту в місті до 14 вересня. Якби він не встиг до зазначеного терміно, то мусив би піти у відставку.

На спільному брифінгу з міським головою Дніпра Борисом Філатовим президент Володимир Зеленський у суботу, 14 вересня 2019 року, підтвердив, що Центральний міст здано в експлуатацію, однак йому ще треба перевірити наскільки слушними є зауваження окремих фахівців щодо якості проведених робіт та надійності конструкції, передають Патріоти України з посиланням на офіційний Telegram-каналі Офісу президента.

"Зеленський проінспектував виконання робіт із реконструкції автодорожнього мосту №2 в місті Дніпро", - засначається у повідомленні.

Після того, як у глави держави запитали, чи діє далі парі, укладене влітку між ним та Філатовим з приводу даного мосту, він відповів наступне:

"Я думаю так - те що я бачу, міст зроблено в сроки, ми по ньому їхали. Але якість мосту ми не можемо зараз підтвердити. Якщо можна, пан мер передасть мені особисто матеріали. Я тоді звернусь до спеціальної комісії. І хай тоді комісії приїзджає і приймає".

"Парі продовжується", - додав Зеленський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...