Перевізник вибачається, мати просить не чинити самосуду: На Волині водій маршрутки висадив доньку загиблого героя АТО/ООС

Літньому водієві не сподобалося дитяче посвідчення загиблого учасника бойових дій на Донбасі, яке дає право пільгового безкоштовного проїзду.

У місті Нововолинськ Волинської області стався прикрий випадок у салоні маршрутного таксі №6. Він висадив дівчинку шкільного віку Домініку Шепелюк і та решту шляху зі слізьми на очах долала самотужки. Подробиці того ж дня у себе на сторінці розповіла її мати Марина Шепелюк, передають Патріоти України.

"Я зустріла цю маршрутку в нас на 5-му мікрорайоні, йому не сподобалось що я на нього кричала, і він казав що ні в чому не винен і не доводив дитину до сліз. Що посвідчення зробіть нормальне. Посвідчення, видане обласним військоматом для нього не є документом, бо там фото нема і все одно що цей документ, який дає гарантований соціальний захист його власнику.

Дитина прийшла пішки додому і її ще досі трясло і сльози не висохли на очах...

Я цього просто так не залишу. Чоловік загинув захищаючи мирне життя всіх не для того, щоб принижували його дітей", - зазначала жінка.

Історія отримала продовження. Після того як родина героя звернулася до офіційних органів влади, зокрема, правоохоронних. Мати Домініки звернулася до "поліції, військкомату, начальника транспортного відділу при міській раді, відділу міністерства у справах ветеранів України у Волинській області та перевізника".


Ось остання інформація з цього приводу, оприлюднена Мариною Шепелюк пізно ввечері 4 вересня:

"Вибачення принесли всі і переді мною, і перед донькою.

Перевізник зазначив, що якщо я буду наполягати, то він готовий одразу на мою вимогу розірвати договір на перевезення всіх своїх рейсів. Я одразу зазначила, що не прихильниця, аби перевізник втратив через цього горе-водія свої рейси - а, відповідно, заробіток і звільнення всіх неповинних найманих шоферів! Бо незважаючи на те, що ця прикра ситуація стала для моєї родини великим психологічним стресом - я прийшла не мститися. А відстоюючи справедливість та честь своєї сім’ї я прагнула передусім знайти порозуміння, і можливо, що в майбутньому сервіс надання послуг буде якіснішим!

Водій, до речі, визнав свою провину і перепрошував найбільше! Він зазначив, що буцімто вперше бачив таке посвідчення, бо зазвичай у нас в місті їздять з зеленими, які видавали за сприянням міського голови (сподіваюсь, що невдовзі наша місцева влада зробить для нашої родини їх знову).

В подальшому мене запевнили, що буде проведена роз’яснювальна робота з перевізниками і водіями, щодо упередження подібних випадків у майбутньому не тільки з моїми доньками, але і з іншими дітьми, у котрих війна відібрала татусів".

Також жінка окремо звернулася до нововолинських ветеранів війни з Росією, аби ті "не чинили самосуду".

"Написано заяву з поясненнями в поліцію і на ім'я начальника транспортного відділу нашого міста. Усі заходи, які вимагає даний випадок - будуть проведені", - наголосила дружина полеглого на фронті українського військового.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...