"Перевтілення легендарної Квітки Цісик": Зірка "Голосу країни" вразила суддів і глядачів (відео)

Талановиту львів'янку з команди тренера Дана Балана називають душею української пісні, перевтіленням легендарної Квітки Цісик.

Оксана Муха

Оксана Муха вразила глядачів і суддів в чвертьфіналі "Голосу країни" виконанням української народної пісні "Ворожка". Співачці надали честь закривати 12-й випуск дев'ятого сезону пісенного шоу, де змагаються найкращі вокалісти України, передають Патріоти України.

"Якщо я переможу - це буде перемога української нації. Що ми себе зрозуміли, ми себе знайшли. Дуже багато людей завдяки "Голосу" почули про цю неймовірну співачку - про Квітку Цісик", - сказала Оксана Муха.

Син Квітки Цісик, Едвард Раковіч висловив підтримку виконавиці, яка популяризує творчість цієї надзвичайної співачки. За його словами, мама б пишалася талантом Оксани та її любов'ю до української музики.

"Надзвичайно дорого читати коментарі військових з передової, які пишуть: дякуємо, що ми почули про Квітку Цісик. Слухаючи її зараз, хоч на який час ми відчуваємо, що війни немає. Для мене такі коментарі на вагу золота", - розповідає вокалістка.

"Я зачарований вами, загіпнотизований кожного разу, коли ви виходите на сцену. В моєму розумінні, ви - справжній скарб у нашому шоу", - сказав Дмитро Монатік.

"Коли ти співаєш, співає душа України", - прокоментував тренер виконавиці Дан Балан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...