Пережити непрості часи через протести і коронавірус: Всім жителям Гонконгу дадуть по $1200

На виділення допомоги в бюджеті вже заклали гроші для більш 7 млн осіб.

Влада Гонконгу вирішили вирішили подарувати постійним мешканцям по $1200. А ще для них знизять податки і здешевлять оренду житла, передають Патріоти України з посиланням на BBC.

Місцева влада пояснила це бажанням допомогти жителям і підтримати економіку, яка переживає непрості часи через регулярні протести та епідемію коронавірусу.

Станом на 26 лютого в Гонконгу зафіксовано 81 випадок інфікування коронавірусом, два з них – смертельні.

"Наша економіка цього року стикається з величезними проблемами", – наводить сайт слова міністра фінансів Гонконгу Пола Чана.

"Після ретельного аналізу ситуації я вирішив перерахувати по 10000 гонконзьких доларів ($1280) всім постійним жителям старше 18 років. Мета – заохотити споживання і зняти фінансовий тягар", – додав міністр.

Влада також має намір знизити плату за оренду житла, а також податки на майно і зарплату. Крім коронавірусу і протестів, на погіршення економічного становища регіону відчутно впливає і торгова війна Китаю і США. Раніше влада створила фонд допомоги для галузей економіки, які сильно постраждали через спалах коронавірусу – зокрема, мова йде про готельно-ресторанну і туристичну галузі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...