Перша леді України викликала ажіотаж у мережі новим образом

Користувачі мережі високо оцінили стримане вбрання дружини Зеленського під час офіційного візиту до США.

Олена і Володимир Зеленський в США

Перша леді України Олена Зеленська 24 вересня викликала ажіотаж в мережі елегантним образом. Вона опублікувала на своїй офіційній сторінці в Instagram знімок, який був зроблений під час прибуття до аеропорту США, куди вона вирушила з президентом Володимиром Зеленським, передають Патріоти України.

Для перельоту Зеленська вибрала класичний бежевий костюм із широкими брюками, чорний лонгслів (водолазка без горла) та взуття без каблука. Образ першої леді доповнили сонцезахисні окуляри та хустка з візерунками і горошком.

Користувачі мережі високо оцінили стримане вбрання дружини Зеленського під час офіційного візиту до США. Також подружній парі побажали удачі. "Яка краса", "Виглядаєте шикарно", "Приємно дивитися", "Добре, що не в босоніжках", "Дуже гарне фото", – відреагували користувачі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...