Перше в світі селище, надруковане на 3D-принтері, з'явиться у Мексиці (відео)

Зараз будівельники звели вже 2 будинки, до кінця 2020 року хочуть поставити ще 48.

У Мексиканському штаті Табаско почали будувати перше в світі селище, будинки якого будуть створені на 3D-принтері, передають Патріоти України з посиланням на СNN.

Світлі одноповерхові споруди матимуть дві спальні, ванну кімнату і навіть веранду. Загальна площа житла складе 45 м², а найдивніше те, що будівлі будуть дуже міцними і зможуть вистояти в разі землетрусу.

Поселення - благодійний проект компаній New Story, Icon і Échale. Зараз будівельники звели вже 2 будинки, до кінця 2020 року хочуть поставити ще 48. Відомо, за допомогою якого принтери створюють нові споруди - це Vulcan II компанії Icon: він створює фундамент і стіни з цементу, а потім будинком займаються будівельники. Так що вікна і дах на принтері не друкуються.

Передбачається, що в незвичайні будинки поселять малозабезпечених громадян, які зараз змушені жити в саморобних будівлях.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...