Перші електромобілі Lexus незабаром надійдуть у продаж: Оприлюднено головні характеристики

Перші клієнти зможуть отримати свій Lexus UX 300e у березні 2021 року.

Японська марка Lexus розкрила подробиці європейської версії електрокара UX 300e, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Презентація авто відбулася в листопаді торік. Новинка отримала світлодіодні фари з автоматичним перемиканням між дальнім і ближнім світлом, датчиками паркування і камерою заднього виду.

Крім цього, UX 300e обладнають 17-дюймовими колісними дисками, передніми кріслами з електроприводом і підігрівом, а також систему безпеки Lexus Safety System +.Перший електромобіль від Lexus матиме один 204-сильний електромотор, який встановлять спереду, і вмонтовану в підлогу батарею ємністю 54,3 кВт/год.

За циклом NEDC запас ходу оцінюють в 400 км. Таким чином, у реальності буде менше. У разі використання станції потужністю 50 кВт на заряджання батареї піде 50 хв. Домашній блок на 6,6 кВт заряджатиме близько 7 год.Перші клієнти зможуть отримати свій Lexus UX 300e у березні 2021 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...