Першу в Україні справу за прихований запис фільму в кінотеатрі передали в суд

За цим напрямком існує певна проблема - перш за все, відсутність досвіду напрацювання доказової бази в правоохоронних органах України.

Перша справа у кримінальному провадженні за камкордінг - прихований відеозапис фільму в кінотеатрі - передано в суд. Про це під час панельної дискусії з інтелектуальної власності в Американському домі заявив заступник глави Української антипіратської асоціації (УАПА) Сергій Нетецький, передають Патріоти України з посиланням на Liga.Tech.

"Сьогодні я отримав повідомлення від правоохоронних органів, що матеріали вже передані до суду. Тобто в Україні буде перший випадок судового рішення у справі за камкордінг в одному з кінотеатрів", - сказав Сергій Нетецький.

Представник УАПА також зазначив, що за цим напрямком існує певна проблема - перш за все, відсутність досвіду напрацювання доказової бази в правоохоронних органах України. За його словами, поки немає розуміння того, що це дійсно серйозне правопорушення. Хоча 176-я стаття Кримінального кодексу України говорить про санкції аж до великих штрафів і 6 років позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...