Перспективи позитивні: Компанія Deloitte представила "Прогноз аерокосмічної і оборонної промисловості на 2021 рік"

Автор дослідження вважає, що компанії "роблять все, що в їх силах, у дуже динамічній, мінливій обстановці".

Компанія Deloitte представила свій "Прогноз аерокосмічної і оборонної промисловості на 2021 рік", в якому викладається ряд добре відомих пандемічних та політичних ризиків для цих секторів. Але в дослідженні також відзначаються позитивні перспективи: від результатів реструктуризації та цифрового проектування, до реформи закупівель, зниження витрат на запуск космічних об'єктів, і прогресу в інтеграції стандартів кібербезпеки, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Автор дослідження Робін Лінбергер (Robin Lineberger) вважає, що аерокосмічні та оборонні компанії "роблять все, що в їх силах, у дуже динамічній, мінливій обстановці".

В 2021 році негативний тиск на світову економіку і державні бюджети не зупинитися, і, можливо, посилиться
На думку автора прогнозу, у 2021 році є і хороші новини - увага до деталей може зміцнити оборонний і космічний сектори в довгостроковій перспективі.

Оборонний сектор

Згідно з прогнозом Deloitte, оборонні витрати США в 2021 році залишаться незмінними через фінансовий тиск. Це пов'язано зі зниженням податкових надходжень і схильністю нової президентської адміністрації до потенційного скорочення оборонних бюджетів починаючи з 2022 фінансового року.

Але прогноз також вказує на зростання глобальних оборонних витрат, які, як очікується, виростуть приблизно на 2,8% в 2021 році.

У звіті повідомляється, що це буде супроводжуватися реструктуризацією і посиленням інтеграції цифрових технологій / процесів.

Помічник держсекретаря ПС США Вілл Ропер (Will Roper) виступає за швидкий розвиток, короткі виробничі цикли і постійне придбання "революційних можливостей".

Це вказує на загальне бажання Пентагону ефективно отримувати і використовувати цифрові продукти. Але Лінбергер очікує, що в 2021 році прийняття цифрової інженерії буде відбуватися непоспішно.

Менш помітним є довгоочікуване застосування моделі Департаменту Енергетики США Cybersecurity Capability Maturity Model (C2M2) при укладанні договорів. Вона дає керівництву спосіб оцінити прогрес, досягнутий в убезпеченні повсякденних і стратегічних завданнях, та підтримувати постійний розвиток. Стандарти, які включені у модель, тепер є частиною вимог Правил закупівель для федеральних потреб (FAR) Міністерства оборони.

модель Департаменту Енергетики США Cybersecurity Capability Maturity Model (C2M2)"Вони почнуть додавати цю [вимогу] в нові контракти в якості каталізатора для оцінки кібербезпеки і безпеки підрядників".

Deloitte вже була найнята підрядниками для проведення оцінки зрілості кібербезпеки, перш ніж зробити офіційні пропозиції за державним контрактом, повідомляє Лінбергер.

Гроші, витрачені на підготовку, повинні зміцнити безпеку в довгостроковій перспективі.

Космічний сектор

Позитивні новини про вартість доступу в космос - один з яскравих моментів 2020 року. Хоча космічний ринок, як і раніше, стимулюється державними витратами на військові цілі і дослідження космосу, зниження вартості запуску дає поштовх більш комерційним інвестиціям.

"Ми вже бачимо компанії, які розгортають угруповання супутників на навколоземних орбітах для забезпечення доступу до Інтернету або супутникового зв'язку. Думаю, ми побачимо зростання в розміщенні малих комерційних супутників для цих комерційних цілей."

Супутникова система Starlink від SpaceX і аналогічне угруповання OneWeb є основними прикладами.

Дві компанії запустили близько 1000 малих супутників в 2020 році; кожен додатковий запуск вартість знижується за рахунок збільшення масштабу. Нові процеси адитивного виробництва повинні ще більше прискорити зниження вартості доступу в космос.

Незважаючи на суперечки навколо цього, формування Космічних військ являє собою збільшення попиту, і можливість для виробників тактично стійких космічних систем.

"Розгортання Космічних військ стало чітким підтвердженням цінності космічного простору і того, в якому напрямку нам варто рухатися в найближчому десятилітті", - зазначив Лінбергер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...