Перукарня, їдальня і позолота: Фотоекскурсія Адміністрацією президента

Президент Володимир Зеленський організував велику екскурсію для журналістів будівлею Адміністрації президента на Банковій.

Фотографії з будівлі АП опублікувала Українська правда, передають Патріоти України.

Зазначається, що на 5 і 6 поверхах АП побувати представникам преси не вдалося. Працівники Банкової пояснили, що “там тільки кабінети радників і нічого цікавого”. Так само їм не показали вже відомий спортзал, де тренується президент разом з головою АП.

Екскурсія розпочалася з першого поверху. Тут встановлені металеві рамки і сканер, розташовані великий зал для брифінгів та кімната для закритих зустрічей з журналістами, також є гардероб і медпункт.

На другому поверсі – зал державних заходів.

Вхід у зал держзаходів
Стіл, за яким проводять засідання РНБО
Кімната для спілкування з журналістами “не під запис”
На другому поверсі також розташований великий кабінет глави Адміністрації президента Андрія Богдана. У коридорі на шляху до його кабінету на стінах висять великі фотографії українських військових.

Крім Богдана на цьому ж поверсі робоче місце має перший помічник президента Сергій Шефір.

Третій поверх – це кабінетна зона Банкової. Тут працюють перший заступник голови АП Сергій Трофімов та інші заступники Богдана – Кирило Тимошенко і Юрій Костюк.

Кабінет Кирила Тимошенка
Четвертий – президентський поверх. Тут є чотири зали для переговорів і кабінет президента.
Так званий “рожевий зал” для політичних переговорів
Зал “ялинка”, де проходять апаратні наради з департаментами
Зал для міжнародних переговорів
Кабінет президента
У сусідньому приміщенні знаходиться їдальня і перукарня.

Меню АП
Їдальня
Ціни на послуги перукарні АП

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...