П'яний пасажир влаштував "розбірки" у потязі "Ужгород-Одеса" (відео)

Інцидент стався 10 вересня.

П'яний пасажир потяга №107/108 Ужгород-Одеса влаштував конфлікт і порізав свою руку, розбивши вікно в тамбурі. Про це повідомляється на сайті "Укрзалізниці", передають Патріоти України.

У компанії наголосили, що проводять детальне службове розслідування інциденту.

Зазначається, що чоловік, попередньо в стані алкогольного сп'яніння, почав з'ясовувати стосунки з іншими людьми, які їхали в потязі. На станції Воловець чоловіка зняли з поїзда і передали медикам.

Як повідомила "Думская" з посиланням на очевидців, чоловік пошкодив руку і залив своєю кров'ю тамбур вагона.

В УЗ наголосили, що проведуть медичний огляд усіх працівників поїзної бригади на стан алкогольного сп'яніння в сертифікованому закладі Міністерства охорони здоров'я.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...