П'яний українець влаштував масову ДТП у центрі польського Катовіце (фото)

В крові українця було виявлено більше 2 проміле алкоголю.

У місті Катовіце (Польща) водій з України в стані алкогольного сп'яніння протаранив вісім припаркованих автомобілів. Як повідомляє NaszeMiasto, водій на чорній Audi на швидкості влетів в легкові авто, серед яких Skoda, Volkswagen, Nissan і Toyota, передають Патріоти України.

Три машини від сили удару вилетіли з місця парковки на тротуар. Постраждалих в аварії немає.

Як виявилося, в крові українця було більше 2 проміле алкоголю. Йому загрожує до двох років позбавлення волі. Також йому доведеться сплатити ремонт пошкоджених автомобілів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...