П'ятий президент України з дружиною у Львові "запалили танцпол" під "Гуцулку Ксеню" (відео)

Лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко цими вихідними перебуває на Львівщині.

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко цими вихідними перебуває на Львівщині з робочим візитом. «Сьогодні у мене був дуже насичений, але надзвичайно приємний день. Львів, Дрогобич, Трускавець. Здавалося, що я встиг зробити селфі з усіма мешканцями цих міст. Дякую кожному за потужну підтримку та позитивні емоції. Радію, що ми з вами сповідуємо спільні цінності – для нас немає нічого важливішого за Україну!», – написав Петро Порошенко у своїй офіційній сторінці, передають Патріоти України.

Порошенко відвідав фестиваль «Європейська осінь у Львові», який зібрав блискучих виконавців і справжніх меломанів. «Навіть без зайвих перебільшень я можу назвати себе давнім поціновувачем джазу. І як приємно було цього осіннього вечора почути наш улюблений̆ з Мариною романс «Ой ти, дівчино, з горіха зерня…» у блискучому виконанні Петра Радейка – соліста Львівської національної опери. Це було проникливо, щемливо – до глибини душі», – розповів Петро Порошенко.

Також у соціальних мережах поширюють відео, де Петро і Марина Порошенко танцюють під Гуцулку Ксеню у Львові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...