П'ятирічку за три роки? Лукашенко зібрався боротися із санкціями Заходу за допомогою радянського держплану

За його словами, Білорусь і Росія "разом можуть успішно працювати практично у всіх сферах, будь то космос, біотехнології, електромобілі та інше".

Самопроголошений президент Олександр Лукашенко, що Білорусь і Росія зможуть повністю забезпечити себе всім необхідним, незважаючи на накладені Заходом санкції. Про це він сказав на зустрічі з державним секретарем Союзної держави Григорієм Рапотою, передають Патріоти України з посиланням на БЕЛТА.

"Росію, так само як і нас, все намагаються налякати якимись санкціями. Я з радянського часу. Знаю, що таке держплан, як планувалося. Я так прикинув, боже мій, чого ми тремтимо і паримось. Ми можемо все прорахувати і повністю себе забезпечити. За винятком деяких деталей. Так ми протягом 3-5 років і деталі ті зробимо в Білорусі і Росії. у нас такий науковий потенціал", - переконаний білоруський диктатор.

За його словами, дві країни разом можуть успішно працювати практично у всіх сферах, будь то космос, біотехнології, електромобілі та інше. "Ми все вміємо робити. Просто ліберали колись нас переконали: ринок все відрегулює. Та чорта з два", - сказав Лукашенко.

Тому, вважає він, не варто особливо переживати з приводу введення тих чи інших санкцій. "Добре, вводьте. Але свої товари будете споживати у себе, на наш ринок не прийдете. Це все-таки 150 мільйонів осіб. А через Білорусь, Росію адже розходиться величезна кількість товарів. Тому зрозуміло, хто від цього програє. А ми всі переживаємо: ах, санкції, ми помремо...Та не помремо", - додав Лукашенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...