Під час спуску з гір у Словаччині загинули українські альпіністи (фото)

Українські альпіністи почали спуск, але стався нещасний випадок.

Високі Татри в Словаччині

У Високих Татрах, на території Словаччини, недалеко від Видлової Вежи загинули два альпіністи з України. Як повідомили на сторінці клубу альпінізму і скелелазіння "Вертикаль" в соціальній мережі Facebook, трагедія сталася у четвер, 28 листопада, передають Патріоти України.

Повідомляється, що альпіністка Ірина Скрильова і інструктор Володимир Михалко почали спуск, але стався нещасний випадок. Подробиці на даний момент невідомі.

"Сьогодні сталася трагедія, в результаті нещасного випадку при спуску загинули інструктор альпінізму Володимир Михалко та Ірина Скрильова", - сказано в повідомленні.

Володимир Михалко

Інформацію про загибель українських альпіністів підтвердили місцеві рятувальники. Тіла загиблих спустити поки не можуть – заважають погодні умови. Відзначається, що спроба транспортувати тіла загиблих буде зроблена ще одна – в п'ятницю, 29 листопада.

Ірина Скрильова

"Вийшов загін з 14 людей місцевих рятувальників. Погода не льотна. Зараз через складні умови рятувальний загін припинив роботу. Спробують завтра транспортувати. Інші учасники повертаються на місце базування, будиночок Замковского. Зв'язок з ними на даний момент відсутній", - розповів деталі Олександр Кашел.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...