"Під час такого ж потонув "Титанік": Астролог шокувала прогнозом на наступний рік

Зазвичай протягом року буває по 4 затемнення.

Наступний рік поб'є усі рекорди за кількістю затемнень. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"2020 рік перевірятиме українців на стійкість, - говорить астролог. - Політичні, економічні та соціальні потрясіння ускладнюватимуть життя українців. Протягом року відбудеться 7 затемнень. Місячне, яке матимемо 10 січня, буде супроводжувати останнє Сонячне затемнення 26 грудня 2019 року. Новий рік зустрінемо у сезоні затемнень".

За словами астролога, зазвичай протягом року буває по 4 затемнення. "7 – це рекордна кількість, - каже Максимова. - Події цього року часто носитимуть фатальний характер. Протягом ХХ століття 7 затемнень за рік було лише 4 рази. Це були нелегкі часи: 1917, 1935, 1973, 1982 роки. Такий рік приносить тривожність у суспільстві. Загостряться ті проблеми, що назрівали протягом кількох попередніх років. Люди відчуватимуть необхідність щось радикально змінити".

Найскладнішим періодом 2020 року стане червень. "Сонячне затемнення 21червня буде нести найбільш фатальні події, - розповідає астролог. - Це затемнення серії 4N, яке несе підвищений ризик аварійних ситуацій, техногенні і транспортні катастрофи, голодні роки і утиски прав та свобод людей. Під час такого ж затемнення потонув "Титанік"1912 року, відбувалися масове виселення українців та голодомор 1930-го. З ним пов'язують трудові табори і економічні негаразди 1948, і велику кількість авіакатастроф 2002-го. У цей час треба відмовитися від перельотів і впровадження нових технологій. Краще не запускати у роботу підприємств, електростанцій, утриматися від екстремальний подорожей і розваг".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...