Під час виступу Сердючки: На "Вечері прем'єр з Катериною Осадчею" народила глядачка (фото, відео)

Молода глядачка на 8-му місяці вагітності приїхала на зйомки святкового концерту та раптово відчула перейми і наближення пологів.

Тетяна приїхала на концерт з Глухова, а квиток їй подарувала подруга. Вона хотіла трохи розважитися перед виходом у декрет, але у її майбутнього малюка були зовсім інші плани, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.Катерина Осадча з новонародженоюТетяна встигла оглянути майже всю програму і в фіналі шоу від творців "Світського життя", якраз під час виступу Вєрки Сердючки з прем'єрою пісні Make It Rain Champagne, вона відчула, що малюк вирішив з'явитися на світ раніше терміну. У Тетяни народилась дівчинка, яку вона вирішила назвати на честь улюбленої телеведучої – Катериною.

"Дівчинка поспішила народитися раніше, вирішивши, що їй вже треба танцювати і співати. Дякую, Катерина, за те, що у нас тепер є своя", - сказала молода мама.

Катерина Осадча відвідала породіллю під час виписки і розповіла, що Тетяну потім шукали всією командою по Києву.

"Ось так буває. Наші адміністратори викликали лікарів, проводжали маму в карету швидкої допомоги, а потім шукали маму з немовлям по всіх пологових будинках", - розповіла телеведуча.

Катерина Осадча розшукала глядачку і привітала з народженням дочки

Вона привітала Тетяну з народженням дочки і навіть потримала маля на руках, зазначивши, що дівчинка буде дуже цілеспрямованою, так як всі Катерини наполегливі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...