Під Києвом підстрелили депутата через побиття чужих дітей (фото, відео)

Народний обранець накинувся на дітей з палицею через те, що ті прийшли на озеро, яке начебто є приватним.

У селі Княжичі, неподалік від Києва, внаслідок конфлікту між сусідами отримав вогнепальне поранення депутат Броварської районної ради. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області, передають Патріоти України.

"Конфлікт між односельцями виник на ґрунті поведінки малолітніх дітей. Під час інциденту батько дитини здійснив постріли у бік свого сусіда. Потерпілим виявився депутат Броварської районної ради, у нього поранення нижніх кінцівок", - йдеться в повідомленні.

У поліції повідомили, що отримали повідомлення про подію о 15 годині. На місце події прибув наряд групи реагування патрульної поліції.

Відзначається, що у стрілка на місці події вилучили газову зброю, яка перероблена на травматичну. ЇЇ направили на проведення експертизи.

За даним фактом, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.122 ККУ (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Потерпілому депутату видали постанову на проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеню отриманих тілесних ушкоджень. За її результатами буде прийнята остаточна кваліфікація та оголошено про підозру порушнику.

У соцмережі повідомляють, що конфлікт стався між депутатом Ігором Фірсовим та чоловіком на ім'я Павло Мацепа.

Як повідомлялося раніше, депутат накинувся на дітей з палицею через те, що ті прийшли на озеро, яке начебто є приватним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...