Під Офісом президента України вимагали "імпічменту Коломойському" (фото)

Участь в акції взяли кілька десятків людей.

Під будівлею Офісу президента України в Києві влаштували акцію "Імпічмент Коломойському", передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Як повідомляється, учасники акції принесли з собою державну символіку і прапори партії "Демократична сокира", а також плакати з написами "Бабусю на Батьківщину", "FBI + Беня. Допоможемо їм зустрітися" тощо.
Активісти вимагали, щоб президент України Володимир Зеленський позбавив Коломойського впливу на українську політику.

"Ми вважаємо, що Коломойського багато. Треба не просто віднімати у нього паспорт. Це тільки для початку. Треба забирати Коломойського з держави в глобальному сенсі", - сказав голова політичної партії "Демократична сокира" Ігор Щедрін.
Один із засновників партії "Демократична сокира" Юрій Гудименко зазначив, що інформацію про наявність у Коломойського громадянств інших держав вони передали в Державну міграційну службу.

"А далі вони (ДМС - ред.) передають цю заяву в спеціальну комісію при Президентові України, а підписати цю історію повинен сам Президент Зеленський", - зазначив Гудименко.
Він додав, що учасники акції вимагають від Зеленського взяти під контроль цю ситуацію і зробити так, щоб процес розгляду заяви не затягувався.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...