Під прикриттям перемир'я: На Приазов’ї терористи будують нові позиції і встановлюють міни (відео)

Окупанти залишають свої старі позиції і нарощують темп зведення споруд на нових позиціях.

На узбережжі Азова на передовій окупанти займають вигідні висоти і готуються до нової активної фази бойових дій, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За інформацією українських військовослужбовців, терористи мінують територію навколо своїх укріплень – розкидають заборонені міжнародними конвенціями протипіхотні міни ПОМ-2.

“Міни вилітають. В години три ночі вилетіла з суміжної. Чути, як вона падає, розкривається, постріл глухий чутно. У неї варто самоліквідатор на 6.00, і під ранок вона починає розкриватися”, – розповів боєць ЗСУ з позивним Лэший.

Крім цього було зазначено, що окупанти залишають свої старі позиції і нарощують темп зведення споруд на нових позиціях. На деяких ділянках Приазов’я висоти вже зайняті ворогом під час перемир’я. Також ворог проводить аеророзвідку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...