Під прикриттям: Російсько-терористичні війська перекидають додаткові війська і важку техніку на лінію розмежування на Донбасі

З цієї причини вже кілька разів російські окупанти не пропустили на окуповану територію представників ОБСЄ

На лінії розмежування на Донбасі в зоні ООС відбувається перегрупування і зміцнення позицій росіян. Про це повідомляє Телеграм-канал «Вільнодумець», передають Патріоти України.

За інформацією ресурсу, перед Нормандською зустріччю в грудні 2019 року в «ДНР» було розпорядження всім військовим підрозділам «бути на казарменому положенні до Нового року», яке до сих пір не скасовано: «Більш того, 06.01.2020 р надійшло нове розпорядження, що продовжує "казармений стан на невизначений час". Це розпорядження викликало велике невдоволення серед поліції та МНС, яким, до речі, перед Новим роком виплатили тільки частину зарплати».
Як зазначає ресурс, продовження казарменого положення, підвищені заходи безпеки, це лише заходи прикриття для «проведення Першим Армійським корпусом РФ прихованого перекидання додаткової кількості російських військ і важкої техніки на лінію дотику».
«Вільнодумець» підкреслив: «Крім того, за наказом МО РФ в цей же час проводиться перегрупування сил і засобів на передовій і зміцнення позицій. Завезення техніки і людей відбувається в основному в нічний час, ось щоб ніхто не заважав, всюди на дорогах поліція, ДАІ, МНС. З цієї ж причини вже кілька разів російські окупанти не пропустили на окуповану територію представників ОБСЄ».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...