Під санкціями: Мережа магазинів "Спортмастер" працює у звичному режимі

Продавці розповіли, що поки жодного розпорядження про закриття магазинів не отримували.

Українські магазини мережі "Спортмастер" сьогодні працюють у звичайному режимі, хоча керуюча нею компанія потрапила під санкції, введені РНБО 19 лютого, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Продавці розповіли журналістам, що поки жодного розпорядження про закриття магазинів не отримували.

Оператори мережі попереджають клієнтів, що принаймні сьогодні збоїв в роботі "Спортмастера" немає.

Зазначається, що магазини мережі є в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Чернігові, Запоріжжі, Миколаєві, Вінниці, Сумах, Житомирі, Херсоні, Рівному, Кривому Розі, Полтаві та Черкасах.

Санкції проти "Спортмастера"

Рішення РНБО про введення санкцій проти Віктора Медведчука і його оточення стосується восьми фізичних і 19 юридичних осіб.

Серед них є приватна компанія з обмеженою відповідальністю "Sportmaster Operations Pte. Ltd" (Сінгапур, Оуе Даунтаун), яка управляє мережею магазинів "Спортматер" в Україні.

Щодо компанії діють такі санкції:

  • обмеження торгових операцій (повна заборона)
  • обмеження, часткове або повне припинення транзиту ресурсів, польотів і перевезень територією України (повна заборона)
  • запобігання виведенню капіталів за межі України;
  • Заборона ввезення продукції сінгапурської компанії "Sportmaster Operations Pte. Ltd " безпосередньо компанією або із залученням представників іноземних держав.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...