Під Уманню нардеп на "Мерседесі" пішов на таран і втік з місця злочину, прихопивши номери зі своєї автівки, - Бігус

Відчуття безкарності вже не один рік спонукає народного обранця до порушення чинного законодавства України.

Про це у Фейсбуці розповів журналіст Денис Бігус, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"В 12 году, под Уманью мерседес ML500 раскатал вхлам Нексию. По словам очевидцев, в мерседесе топил под 200 нетрезвый нардеп Антон Яценко, снявший с мерса номера, после ДТП. По словам Яценко, его там никак не было.

Это 12-й год, тогда всё "по словам". Но что мы знаем наверняка: камеры на дорогах работают 50 дней. За это время народный депутат ОПЗЖ (сорян, зажыття он депутат, но шо то шо то одна херня - апд) Антон Яценко получил 60 штрафов. 60. 60. За езду на 170 км/ч.

Ну то есть чисто статистически - он вообще с другой скроростью не ездит.

Отдельный изюм в том, что из шестидесяти штрафов Яцунко оплатил тупо ни одного. Не царское это дело."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...