Під виглядом правоохоронців: На Сумщині двоє зловмисників підстрелили кандидата у депутати

Нападники, переодягнені у поліцейську форму, поранили постраждалого з вогнепальної зброї.

У місті Кролевець Сумської області поліція затримала чоловіка, підозрюваного у розбійному нападі на одного з кандидатів у депутати, передають Патріоти України з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Вчора, близько 20:00, до поліції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих увірвалися у житло 48-річного місцевого жителя і спричинили йому вогнепальне поранення та тілесні ушкодження його дружині.

«Наразі обидва потерпілі перебувають у лікарні, один з нападників затриманий на місці події», – йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, двоє зловмисників, переодягнені у поліцейські однострої, постукали у двері кандидата в депутати Кролевецької міської ради, мотивуючи свій візит начебто виконанням службових обов‘язків.

«Щойно чоловік відчинив двері, «візитери» увірвалися до житла. Погрожуючи господарю та його дружині предметами, схожими на ніж і пістолет, вимагали гроші та цінності. Подружжя вчинило опір і підняло шум, який почули сусіди. Саме вони й сповістили правоохоронцям про напад», – уточнили у поліцейському главку.

Оперативно прибувши на виклик, поліцейські затримали одного із нападників. Його спільник вирвався, сів у авто і втік.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 187 (розбійний напад) КК України, в рамках якого ведуть пошуки втікача та встановлюють всі обставини події.

Затриманий зловмисник наразі перебуває під вартою, слідчі готують матеріали про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...