Під завалами можуть бути люди: В Одесі обвалився житловий будинок (фото, відео)

Зруйнована частина будівлі з першого по третій поверх.

В Одесі обвалилася частина житлового будинку на вулиці Торговій. Інформація про інцидент надійшла близько 17 вечора 18 травня. Під завалами можуть бути люди, поки інформації про постраждалих немає. Наразі до пошуково-рятувальної операції залучили 42 рятувальників, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу ДСНС.

Мешканців решти будинку терміново евакуювали. Обвалилися приблизно 6 – 7 квартир. Наразі рятувальники розбирають завали, а на місце вже прибули медики.

Ймовірні причини обвалу

Місцеві жителі повідомляють, що в сусідньому будинку проходив капітальний ремонт. Там раніше були лазні. Їх знесли, щоб звести нову будівлю. На ділянці вже навіть почали рити котлован.

За словами мешканців прилеглих будинків, останнім часом на тому місці вели роботи з демонтажу бетонної основи колишньої лазні. При цьому взимку будівельники пошкодили теплотрасу, і люди, що живуть тут, сиділи без тепла.

Свої побоювання щодо обвалу будинку на Торговій 20 люди почали висловлювати ще рік тому, а у березні цього року на його стіні з’явилася велика тріщина. Відтак жителі дому боялися провалитися в катакомби, на яких, до слова й стоїть ця будівля.Водночас, рятувальники інформують, що ймовірною причиною обвалу міг послужити витік газу.



Що кажуть жителі та очевидці

Жителька дому на Торговій 20, де стався обвал, Марина Мануліна у коментарі "Думській" повідомила, що почула, як тріщить її будинок. Квартира жінки була розташована на 3 поверсі.

"Вниз завалилася вся квартира, крім однієї кімнати. Обвал поховав і мою машину. О 16:20 почули, як тріщить будинок, схопили документи і тварин і вибігли. Залишилися без нічого", – розповіла Мануліна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...