"Підготували 12 500 ліжок": "Коронавірус рано чи пізно потрапить в Україну", - секретар РНБО (відео)

Данилов прогнозує поодинокі випадки появи смертельної інфекції в Україні.

Олексій Данилов

На думку секретаря РНБО Олексія Данилова, коронавірус рано чи пізно потрапить в Україну. Влада готова до цього і підготували 12 500 місць для заражених. Про це він заявив в програмі "Право на владу", передають Патріоти України.

Олексій Данилов вважає, що в країні все ж зареєструють поодинокі випадки коронавируса. Його поява в Україні може бути неминучою, адже "в усьому світі бушує коронавірус". "Україну це не обійде і поодинокі випадки будуть", - сказав Олексій Данилов.
Секретар РНБО додав, що влада готова до цього і мають всі необхідні засоби, в тому числі і 12 5000 лікарняних місць для заражених.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...