Підігріла чутки: Гросу поділилася романтичними фото в обіймах російського актора

Перші чутки про роман Аліни Гросу та Романа Полянського з'явилися в січні, коли пара разом вирушила на відпочинок у Буковель.

Українська співачка Аліна Гросу підігріла чутки про роман із російським актором Романом Полянським. Знаменитість опублікувала кадри з романтичної фотосесії з 37-річним чоловіком. Відповідними знімками Гросу поділилася на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

На них пара позувала на засніженій вулиці в обіймах одне одного. Варто зазначити, що в підписі до публікації співачка анонсувала вихід кліпу на їхню спільну з Полянським пісню "Полотенце".

Роман Полянський та Аліна Гросу

До речі, підписники одразу ж запідозрили пару в романі. Вони вирішили прямо запитати у виконавиці й дізнатися, чи дійсно вона перебуває у стосунках із Полянським. Гросу не стала пояснюватися на словах і опублікувала чорно-білий знімок, на якому актор цілує її в чоло.

"Відповідь не очевидна?" – запитала артистка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...